Åge Skinstad (t.v.) og administrerende direktør John Georg Storvik i TROX Auranor.

Åge Skinstad går til ventilasjonsbransjen

Ski-VM-sjef Åge Skinstad tiltrer en nyopprettet stilling som markedsdirektør for Norden i TROX Auranor.

Skinstad er ansatt i Ski-VM i Trondheim til 31.12.2025 og tiltrer stillingen i TROX Auranor når han er ferdig med VM jobben i Trondheim.

– Vi er stolte og glade for å kunne presentere Åge Skinstad som selskapets nye markedsdirektør. Skinstad kan vise til en imponerende karriere og har tidligere hatt markedsansvar i både SWIX og Adidas. I tillegg har han erfaring fra flere lederstillinger innenfor både toppidrett og næringslivet. Med sin bakgrunn vil Skinstad tilføre verdifull erfaring og ekspertise til TROX Auranor, sier  administrerende direktør John Georg Storvik i TROX Auranor i en pressemelding.

– Vi gleder oss til å få Åge med oss på laget og få dra nytte av hans engasjement og kompetanse innen prestasjonskultur og økonomisk og sosial bærekraft, sier Storvik.

– Jeg kjenner til TROX fra tidligere gjennom arbeid i NHO Innlandet og Hapro Jobb og Karriere. Et felles verdigrunnlag er alltid et godt utgangspunkt, og jeg ser frem til å bidra til ytterligere vekst i selskapet, sier Åge Skinstad i pressemeldingen.

Gjennom 50 år har TROX Auranor AS drevet produktutvikling, produksjon og salg av luftfordelingsutstyr i Norge. TROX Auranor i Norge og Sverige sammen med TROX Danmark har i dag 200 ansatte.

Powered by Labrador CMS