Stian Sæther og Arne Sæther kan glede seg over tidenes største kontrakt.

I gang med ett av sine største noensinne

H. Sæther VVS på Hitra er i gang med ett av sine største enkeltprosjekt noen gang  med en anbudssum på 12 millioner kroner.

Publisert Sist oppdatert

H. Sæther VVS har fått kontakten på ventilasjon, rør og automasjon på en ny hall for ScaleAQ på Hitra, kun noen få kilometer unna egne lokaler. Hovedentreprenør er Metall Bygg i Steinkjer.

– Vi er ikke så veldig opptatt av størst og slikt, men dette er en veldig fin jobb for oss, og er ett av de største enkeltprosjektene vi noen gang har hatt. Bygget er et sandwich næringsbygg på 3500 kvadratmeter. Av dette er det en kontorfløy på 600 kvadratmeter på to etasjer. Vi skal levere ventilasjon, rør og automasjon.

– Vi skal inn med tre Swegon Gold aggregater på til sammen 27.800 kubikk. Normalt sett får vi også levere en god del beslag når vi først er i et prosjekt som dette, men det er ikke en del av anbudet. Det blir fort slik at vi ordner det underveis når vi likevel er på byggeplassen.

– Bygget skal være ferdig om ett års tid og bidrar til at vi har en ganske fin ordresituasjon om dagen. Sammen med blant annet landbase og kontorer for Knutshaugfisk, også det i nabolaget, har vi en god ordresituasjon. Vi ser i alle frem til sommeren neste år, sier Arne Sæther i H. Sæther VVS.

H Sæther VVS har fått kontakten på ventilasjon, rør og automasjon på en ny hall på 3500 kvadratmeter til ScaleAQ på Hitra.
Powered by Labrador CMS