Snart klart for VVS-dagene

Det er bare dager igjen VVS-dagene 2024. Her samles om lag 200 utstillere og nær 12.000 besøkende. Det arrangeres over 200 aktiviteter som alle er gratis. Her får du en oversikt og tips til messen.

På VVS-dagene møter du rundt 200 utstillere fordelt på to store haller på Nova Spektrum på Lillestrøm. Det kan fort bli litt uoversiktlig, så her en noen tips til hvordan du skal få mest mulig ut av messen.

Utstillerne på årets messe arrangerer over 200 ulike aktiviteter.

Dette er forskjellige aktiviteter på stand, gratis kurs og produktlanseringer. Om du jobber med sanitærteknikk, ventilasjon, energi, varme eller kulde, så er det noe som skjer på VVS-dagene for deg.

Se oversikt over hva som skjer på messen på vvsdagene.no.

Se også den komplette listen over utstillere her.

Lag en plan

Få en oversikt over hvem som stiller ut på VVS-dagene og tenk igjennom hva du ser etter og hvem du ønsker å prate med, hvilke utstillere som er interessante og hvilke produkter du ønsker å få vite mer om.

Husk å sett av tid til å slå av en god prat med både utstillere, men også bransjekolleger som besøker messen. Multiconsult har allerede meldt om at de tar med seg hele 200 VVS-ingeniører til messen. Det er også flere selskaper som tar med seg mange besøkende og samler seg på messen. 

Åpningstider VVS-dagene 2024

16. OKTOBER: KL. 10.00 - 17.00

17. OKTOBER: KL. 09.00-17.00

18. OKTOBER: KL. 09.00 - 16.00

Hvordan kommer jeg meg dit?

VVS-dagene blir arrangert på Nova Spektrum i Lillestrøm. Her er det enkelt å komme seg både til og fra for de fleste. Kommer du med bil er det en stor parkeringsplass, mot en kostnad. Togene som stopper på Lillestrøm stasjon går hele tiden, og det er gangavstand til messen fra stasjonen.

Hvor er VVS-dagene?

ADRESSE: NOVA Spektrum ligger sentralt i Lillestrøm, med kort avstand til Oslo S og Oslo Lufthavn Gardermoen. 

NOVA Spektrum - Messeveien 8 2004 Lillestrøm

Bli med på kurs

I år har flere av utstillerne kurs på VVS-dagene. Det kan være alt fra innføringer i installasjon av produkter, teoretiske innføringer i ulike temaer og mye, mye mer.

Se hele kursoversikten her, og meld deg på noen av de i dag.

Bli med på after dark

På årets messe er det tre utstillere som arrangerer after dark. Etter messens offisielle åpningstid åpner Canes, Armaturjonsson og Ventistål/Thermo Control standen sin for mer mingling. Det blir servert mat, noe godt i glasset og underholdning.

Meld deg på after dark her.

Powered by Labrador CMS