Stefan Myhre Pettersen i Lindab og Martin McGloin i Airthings smilte om kapp med sola på VVS-dagene på Lillestrøm i 2022. Nå er det snart klart for ny messe.

VVS-dagene nærmer seg

VVS-dagene arrangeres 16.-18. oktober 2024 i Nova Spektrum i Lillestrøm. En rekke leverandører blikkenslager- og ventilasjonsbransjen er å finne som utstillere på årets messe.

Publisert Sist oppdatert

Fagmessen er en åpen arena for fagpersoner i VVS-bransjen med over 12.000 besøkende fra hele landet. VVS-dagene er den største arenaen for fagfolk, leverandører og produsenter i VVS-bransjen. 

Bak VVS-dagene står NemiTek, som igjen har med seg sentrale organisasjoner som bidrar til å gjøre messen til en unik markedsplass for utstillere og besøkende og bidrar til stor verdiskapning for bransjen i form av omsetning og utvikling. Messen ble først arrangert i 1982.

Årets messe består av to fullsatte haller, med mange spennende utstillere som presenterer det siste innen teknologi og utvikling, med hovedvekt på energi, miljø, effektivisering og innovasjon.

Innenfor ventilasjon er en rekke av leverandørene å finne med egne stands. Dette gjelder blant annet Flexit, Interfil, Lindab, Stranda Ventilasjon, Trox Auranor og Ventistål.

Se komplett utstillerliste her.

Powered by Labrador CMS